Sex Crime

Еми не мога да се сдържа и да не пиша за скандалните разкрития във ФЖМК на СУ по повод скритата камера в “Господари на ефира”. Пълна информация в СУ Блог и Наблюдател.
От опита си в Софийския знам, че подобни неща се потулват много сериозно и обикновено не се разрешават справедливо. Не знам кой крив, кой прав, но евала на момичето за самообладанието.
Според мен този случай още веднъж показва грубата разлика в поколенията – младата натракана студентка, която не се спира пред нищо и е информирана за правата си и дъртия “даскал”, който е готов на всичко, за да наниже още една ..-стотин и някоя студентка в кариерата си….
Чувал съм отвратителни неща, а със съжаление съм изслушвал разкази на познати, които преди да познавам са имали подобна случка – или излизаш няколко пъти с мен, или нищо не се случва… А знаете ли, че едно време е имало толкова повече затруднения и без някаква оценка са можели да те изключат като едното нищо…. и като “му кацнеш” какво става – затваряш очи и броиш, докато свърши. Нямам думи, ебаси ориенталщината!

Ново  [16:36]: По форуми и блогове се обсъжда цялата тази работа… Искам да споделя още нещо – сексуалното насилие започва, когато някому се наложи да се съобразява с нечие подтикващо към участие в сексуален акт, а не когато сексуалния акт приключи. Полицията и докторите констатират престъпление в резултат на изследване на секрети и рани, но самото престъпление и нарушаването на моралните норми започва от момента на предлагане и ангажиране в подобна комуникация. Преподавателят е виновен по много причини – позицията му изисква да не се държи така, държи се унизително с младо момиче, уронва морала на институцията употребявайки алкохол в работно време… Мисля, че няма нужда от коментар.
Потресе ме и още нещо, в България  има хора – мъже и жени, които едва ли не твърдят, че начина на обличане или поведението на някого обуславя отношение към него – т.е. ако момичето е с пола тип, коланче, а гърдите и са в по-голямата си част навън, мъжете не носят отговорност за действията си.. Пак ще повторя – ЕБАСИ ОРИЕНТАЛЩИНАТА!!! В Иран така е започнала революцията на религиозните фундаменталисти – забранили са на момичетата западното облекло, щото им ставало на мъжете – ми те ръце нямат ли?!?