За мен

На 24 януари 1984 г. на пазара е първият компютър на Apple – Macintosh (с мишка и графичен потребителски интерфейс). Три дни по-късно аз ставам на три години.
Франция печели Европейското по футбол, а СССР бойкотира олимпийските игри в Лос Анджелис, провеждат се игрите “Дружба-1984”.

Светът доказва, че сценарият на Оруел все още е невъзможен, затова тук търся отговорите на много въпроси.

Не знам дали всичко това е в контекста на следващата ми мисъл, но:
1. Бирата никога не стига;
2. Винаги има кой да ти развали настроението – ако не е мобилен оператор или таксиметров шофьор, ще е някой/я сервитьор/ка.

Та, за да преживеем гореспоменатите неща имаме нужда от духовна храна, и тъй като обикновено се храним на крак, преди отново да седнем зад компютрите – храната ще е онлайн.
Наздраве!

А да, казвам се Добромир Добрев. На 30 години съм. Затруднявам се, когато трябва да определя интересите си. Имам възгледи за изключително много проблеми, които ни касаят. Занимавам се с проектно управление (project management), кариерно консултиране и много други неща. По образование съм историк, по призвание станах кариерен консултант, доскоро имах участие в собствена консултантска фирма.
Имам и електронна поща, на която ще се радвам да получавам мнения, коментари, критики, препоръки – dobri@ dobri. eu (сложих разстояния между знаците, заради роботите и нежеланите търговски съобщения, две натискания на del ни делят от комуникация 🙂 ).