Благодарение на Jd и неговите способности този блог вече празнува и първия си официален ъпдейт – 1984, вер. 1.1.
– Всичките 15 картинки, които изрових и си харесах от милионите royalty free (демек за безплатно ползване) из търсачките бяха грижливо изрязани от него в нужната за темплейта на блога (Cutline) големина и качени в няколкото различни файла, който поддържат вида на моето малко пространство. Интересното е, че те се сменят, а не са по една картинка за всяка различна страница, това прави мястото още по-привлекателно (поне естетически, надявам се, де!!!)
– Вече имам и инсталиран – Gravatar – това е една по-дългосрочна идея. Основна цел на блога е да привлича читатели, които, ако бъдат заинтригувани от съдържанието да споделят мисли, под формата на автори-коментатори. Засега всички можете да си сложите снимчица на този сайт, която да е свързана с вашата поща. Когато пишете коментар и оставите пощата си (тя е видима само за модератора, т.е. мен) на мястото на Gravatar се появява картинката ви.
В бъдеще искам да създам и платформа за разговори и други дребни уеб-занимавки, но едно по едно!

3 Thoughts to “1984 – Нова версия 1.1”

  1. Добри, някои от тези картинки, които сте изрязали са добри, но други не ми се връзват. Щом си се кръстил “1984” дай малко повече черно-бели снимки, по- оруелски. 🙂

  2. Все пак целта на този блог е да доказва, че сценария на Оруел е невъзможен, все още 😉
    Благодаря за обратната връзка.

    Всичко – цветове, композиции, послания са си подбрани след няколко часа цъкане из фото-галерии. Нали се сещаш колко е трудно. Харесва ми резултата.

    Поздрави!

Leave a Comment