отговор от blizoo…

След 2 месеца получих отговор по e-mail от blizoo:

“Здравейте,

Отговорът на Вашето оплакване е изпратен чрез БГ пощи.

С уважение:
Екипът на Blizoo
Blizoo казва: Последвай ме…”

Когато маркетираш близост и говориш с клиентите си на “ти“, па макар и само по национален номер, на който понякога не вдигат по 1 час, а слушаш мелодия и колко важен клиент си, се чудиш дали да си клиент..

По телефона ми казаха, че в писмото пише, че няма да заплатя половината от сметката за месец Октомври, но не ми отговориха за причините, поради които нямах интернет достъп за повече от 10 дни през м. Август.

Пиша това, защото се надявам да не съм единствения, който се чувства глупав, след комуникация със собствения си доставчик – нямах подобни оплаквания от ЕСТ Нет и Кейбъл тел. По телефона ми обясниха, че знаят за проблема, че понякога не могат да се свържат с тях по 2-3 дни, знаят и за проблемите по отстраняване на повреди и от 1 октомври тяхната поддръжка става 24-часа. Аз не държа техници да идват у нас през нощта, но ще бъда щастлив, ако дойдат в 9 на другата сутрин 🙂

ПП 05.06.2011 г.: Почти 9 месеца по-късно съм длъжен да похваля blizoo, защото в неделя сутрин ми вдигнаха телефона, дадоха ми инструкции и ме напътстваха, докато си преинсталирам цифровата телевизия. Също така почти няма момент, в който да нямам интернет.