Опа, повече от година по-късно се появи нова версия на любимия блог 😉
Отново, благодарение на Jd и упоритото му отношение към различни несъответствия в системата, темите, актуализациите (или липса на такива), решихме, че е най-добре да сменим визията, за да постигнем по-добър ефект при препрограмирането.
Първо за темата – казва се iNove 1.0.5 на mg12 и е сравнително нова. Поддържа всякакви чекни, демек, ако искате най-новото (Ноември 2008), това е за вас. На мен ми върши страхотна работа – архива в старата не работеше, имаше проблем с категориите и страниците. Сега предстои да си българизирам тази тема, но това ще отнеме малко време.
Предстои и работата по оптимизацията за търсещи машини (SEO), скоро.
Не мога да скрия и, че използвам последната версия на WordPress – 2.7-beta3, като early adopter. В момента блогването, работата с блога, актуализацията, администрирането са на много високо ниво на ползваемост. Надявам се в близките дни да минем на стабилната 2.7 версия.

С една дума препоръчвам WordPress, ще пиша повече и на все повече места!

3 Thoughts to “1984 – Нова версия 1.2”

  1. Alex

    Честито, Добри! 🙂 Вярвам, че новата версия положително е по-функционална и ще бъде по-практично да работиш с нея… от естетическа гледна точка обаче, не мога да скрия съжалението си от липсата на старата визия на 1984. Ще ми лисват готините картинки, които сам си беше избирал и които придаваха свежа индивидуалност на блога ти!
    Anyway, продължавай да се развиваш, променяй само версиите, но не и стила си! 🙂

  2. Хе-хе, и на мен ми липсват картинките, но те ще намерят приложение по-късно. Засега искам да свикна с този вид и да си направя допълнителните функционалности и да добавя съдържание.
    За стила се надявам, че не може да се промени, а само да се развива 😉

  3. […] с нова визия, бях много доволен, че съм намерил тема на WordPress, която да е хем нова, хем да е доста функционална и […]

Leave a Comment